BROODJE HADI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 163 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Hadi. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 15:35 Magistraal broodje , echt oppassen voor Je vingers
25 nov 2022 om 20:03 Heerlijk als altijd en precies op de afgesproken tijd bezorgd ,vriendelijke bezorger
18 nov 2022 om 20:05 Top Top Top ik zou het de hele week wel willen eten h aha ha ah..bedankt nog voor extra ,Het blijft toch een begrip in Amersfoort ,en hoop nog lang te mogen genieten van jullie eten ..
13 nov 2022 om 20:55 Je hebt mijn dag weer goedgemaakt hadi ,het was super en als vanouds ,,,, p.s jammer dat er geen saus bij zat ,,komt volgende keer wel goed .
4 nov 2022 om 6:11 Eten was niet warm erg jammer
29 okt 2022 om 19:58 Zoals gewoonlijk heerlijk.
15 okt 2022 om 12:43 Hele snelle bezorging ( 35 min) en heerlijk zo als altijd. Blijft het beste broodje van Amersfoort
12 okt 2022 om 23:13 Heerlijk als altijd
1 okt 2022 om 19:43 Eten was lekker! Bezorger bood nog zijn excuses aan dat het iets langer duurde.
23 sep 2022 om 20:12 DE KWALITEIT WORD MINDER ,CA SMAAK EN STRUCTUUR CA VLEES ,VIND HET DE LAATSE TIJD NIET ZO JAMMER ,MAAR OOK DIT MOET GEZEGD WORDEN VIND IK ..
10 sep 2022 om 20:52 Zoals altijd geweldig lekker broodje . Het is en blijft een topper. Ook de bezorging stipt op tijd en correct.
4 sep 2022 om 20:09 Was lang geleden dat ik hier gegeten had, maar de kebab is niet meer wat het vroeger was. Dat is jammer. Smaakte op zich goed, maar het was ooit een stuk beter.